Delivery

Доставките се извършват с куриерските фирми  СПИДИ   и  ЕКОНТ  за цялата  страна .

След като в сайта постъпи поръчка от Потребител, автоматизираната система на електронния магазин уведомява Потребителя със съобщение на електронната му поща за успешно приетата поръчка.

Всяка поръчка на продукт или услуга през системата е свързана със задължение за плащане по избран от Потребителя начин на плащане. В процеса на поръчка, Потребителят има възможност да види детайлна информация за продуктите, които купува, избрания начин на доставка и начин на плащане. За всяка поръчка Потребителят получава потвърждение по електронна поща. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, може да бъде проследено от потребителския профил

Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в дни на официални празници.

Заявената за покупка стока се доставя с подходящи съобразно вида й опаковка и транспорт на посочения от Потребителя адрес за доставка.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали жилищен или служебен) или до офис на използваната куриерска фирма в съответния град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на съответната куриерска фирма да получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Доставчикът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

Потребителят може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.

Начини на плащане:

-с наложен платеж при получаване с доставка от куриерска фирма

-чрез банков превод в лева, по следната сметка на Доставчика

Необходимите данни за попълване на фактура и за плащане чрез банков превод, се предават между Потребителя и Доставчика, на  e-mail: dimitarjelev_eood@abv.bg  или на тел: +359895 684990, само след потвърдена поръчка от страна на Потребителя, заявена със съответния начин  на  плащане.

Доставка на стоки, платени по банков път се извършва след получено потвърждение за направено плащане.

За всяка поръчана стока Потребителят трябва да заплати цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката.

Всички цени са в български лева (BGN), с включен ДДС. Указаните цени на отделните стоки са за съответния брой и не включват разходите за доставка.

Потребителят се задължава да заплати продажната цена на закупената от него стока, както и пощенските, куриерските или транспортните разходи, невключени в тази цена, свързани с нейната доставка.

ПРИЯТНО  ПАЗАРУВАНЕ!